ČUJEŠ LI OVO, LUKASE? Jelena Karleuša u dupke punom klubu zapevala stihove NEPRIJATELJA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2022, 19:41

ČUJEŠ LI OVO, LUKASE? Jelena Karleuša u dupke punom klubu zapevala stihove NEPRIJATELJA! (VIDEO)

Ovo, zaista, nismo očekivali!

Pevačica Jelena Karleuša trenutno boravi u Crnoj Gori gde je dosada održala dva uspešna nastupa, a pesma koja se našla na repertoaru tokom gostovanja u Igalu, začudila je mnoge.

Poznato je da pop diva već duže vreme vodi javni rat sa kolegom i bivšim prijateljem Acom Lukasom, pa je začuđujuće što sa baš odlučila za izvođenje njegove numere.

Jelena je otpevala pesmu "Gorim, znojim se" pred punim klubom u Igalu i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izvala ovacije publike (POGLEDAJTE KLIKOM OVDE).

Podsetimo, povod za poslednju svađu između folkera i Karleuše bio je sukob između Milice Pavlović i  Ane Nikolić zbog numere "Provereno". Jelena i Aca su podržali suprotne strane, a onda se danima čašćavali ogavnim uvredama i iznosili prljav veš jedno o drugom.

Maja Marinković otkrila detalje saslušanja u policijskoj stanici 29. novembar - oplela po Jovani Jeremić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.