ĆUBELA I DALJE LJUBOMORIŠE: Prati svaki korak Kemezove a onda je OGOVARA! Dvostruki aršini!? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2019, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĆUBELA I DALJE LJUBOMORIŠE: Prati svaki korak Kemezove a onda je OGOVARA! Dvostruki aršini!? (VIDEO)

Želi je samo za sebe?!

Zadrugarka Suzana Ćubela nije mogla da dočeka, pa je morala da porazgovara sa zadrugarima o događajima koji su se desili prethodne noći, tokom tođendan Gagija Đoganija.

Ćubela je bila u neverici zbog ponašanja Milice Kandić i njenog odnosa sa Stefanom Kandićem, ali je i prokomentarisala gest Ivane Krunić koja je prošle noći poljubila pred svima Vladimira Tomovića.

- Dobro je da je neko skontao priču kao ja. Ja sam samo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ćutala i povukla se, čekala sam kad će polako da se otkrivaju stvari. Ivana Krunić me je opet iznenadila, niko ne bi rekao da može ovo da uradi. Totalno glup potez. Ja joj kažem da će plakati za sat vremena i plakala je. Kaže da se zaljubila, bar meni da je rekla. Sad će me j*bati svi! - ispričala je Suzana, a potom je upitala Stefana da joj prokomentariše odnos Milice i Kandića.

- Ima hemiju to? Fića i Kandić su isti tipovi, ono - tvrdila će Ćubela.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.