CRNOGORCI OSUDILI VLADIMIRA: Danas je Tomović prebio Aleksandru, a na ovo su svi UPOZORAVALI

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2018, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CRNOGORCI OSUDILI VLADIMIRA: Danas je Tomović prebio Aleksandru, a na ovo su svi UPOZORAVALI

Znalo se da je spreman na zlo!

Vladimira Tomovića, učesnika druge sezone "Zadruge", imali smo priliku da pre ovog TV formata upoznamo u rijalitiju "Veliki brat", kao i u šou programu "Parovi 4".

Već je poznata nasilna priroda ovog učesnika, ali niko se nije nadao da će prebiti ženu i to pred televizijskim kamerama.

Naime, danas je izbila tuča u "Zadruzi" u kojoj je stradala Aleksandra Subotić (detaljnije OVDE i OVDE).

Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na šta su Crnogorci upozoravali kada je Tomović ušao u rijaliti.

Ekipa portala "Srbija Danas" porazgovarala je sa poznanicima ovog Baranina. Čini se da većina naših sagovornika nije imala dobro mišljenje o ovom zadrugaru.

Naša prva sagovornica, koja je insistirala na anonimnosti, istakla je kako ga većina njenog društva iz Bara posmatra kao čudaka.

- Na njega gledaju kao na budalu, zbog načina ponašanja i preteranog treniranja - započinje ona konstatacijom, a zatim otkriva informacije što se tiče Vladimirovog intimnog života:

- Nikada nije imao devojku, a da je za nju neko znao. Sve nas je prevario... Mislim, odnosno, tvrdim da je gej. Trudi se da muva što više devojaka, kako bi to prikrio. Uznemirava ih porukama... Gotovo da nema cure koju nije muvao. Nijednu nije smuvao. Čudno je da momak od trideset i šest godina nije imao nikakvu ozbiljnu vezu. Ma, homoseksualac je sto posto ili je lud - zaključuje naša sagovornica.

Momak koji se našao u društvu naše sagovornice, potvrdio je ove reči i istakao da je Tomović bio u zatvoru zbog nacionalizma.

- Ja mislim da je gej. Čudan je lik... Bio je uhapšen, jer je pocepao zastavu Hrvatske. Baš je onako nacionalista. Baš, baš - kaže on.

Pogledajte rezultate

Tomovićev bivši komšija, koji je zahtevao da ga samo tako predstavimo, takođe nije imao reči hvale za zadrugara.

- On je barska propalica, nije ni mio, ni drag momak. Držao je sa bratom video klub i prodavnicu, ali to nije zanimljivo za vas. Svi pričaju da je pritajeni gej, ali muva sve živo - ističe sagovornik za naš portal.

Ovo će SLOMITI LUNU! Gagi progovorio, u nekoliko reči otkrio ISTINU! "Neće joj biti dobro..." UŽAS!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.