CRNO NA BELO: Pogledajte kolika je zarada Stanije Dobrojević - Treba mi muškarac da me voli, ne da mi kupuje

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Sep.2023, 21:49

CRNO NA BELO: Pogledajte kolika je zarada Stanije Dobrojević - Treba mi muškarac da me voli, ne da mi kupuje

Cifra od koje će vam pozliti!

Starleta Stanija Dobrojević šokirana je informacijama koje su dospele o njenoj vezi sa Asminom Durdžić.

Ona je okončala svoju vezu dok ne dobije dokaze da su sve informacije lažne, kao i tvrdnje takmičarke "Zadruge 7", Anela Ahmić.

- Doživela sam nervni slom, prsla sam. Ne verujem nikome, pa ni njemu - ističe Stanija za "Blic".

Dobrojevićeva tvrdi da nikada nije bila sa muškarcima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog materijalne dobiti, te da to ni sada nije slučaj.

- Nije me osvajao novcem, već onako muški. Makar se o meni zna kako živim. Ja ne volim o tome da pričam. Sateraju me u ćošak da moram. Bila sam sada u Americi da bih radila takse. Morala sam 20.000 evra da platim takse, jer sam zaradila 100.000 evra, crno na belo. Onda meni neko priča o Guči torbicama. Jeste on meni kupovao, ja to nisam raspakovala. Mogu sve to sama sebi da priuštim. Nije mi potreban muškarac da bih živela lagodno, putovala, kupovala. Treba mi samo muškarac da me voli i poštuje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.