CRNA MAMBA će im pomrsiti konce On je mnogo zgodan dečko, što da ne, Maja NE KRIJE simpatije prema oženjenom Aleksi

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2023, 09:26

CRNA MAMBA će im pomrsiti konce "On je mnogo zgodan dečko, što da ne", Maja NE KRIJE simpatije prema oženjenom Aleksi

Maja Marinković je većini učesnika "Elite" pomrsila konce, a kako je ušao mladi bračni par iz Bugarske u rijaliti svi komentarišu kako bi Marinkovićeva potencijalno mogla da im se umeša u vezu.

Otkako se pojavio u "Eliti", bugarski bračni par Elica i Aleksa Erski postao je trn u oku mnogim učesnicima.

Njih dvoje bili su tema i u emisiji "Pretres nedelje", koju je vodio Milan Milošević, te u priču s njima uveo i Maju Marinković, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja je imala nekoliko afera s oženjenim muškarcima, a sada je otkrila da Aleksu poznaje dugo.

Oni koji dobro poznaju Maju tvrde da ona vrlo lako može da razvede i Bugarina, pa je njegova žena komentarisala da li u Marinkovićki vidi suparnicu.

Uvek se kod žena u kući vidi zavist i konkurencija. U Maji ne vidim nikakvu konkurenciju, nemam problem da priznam kad devojka dobro izgleda. U Bugarskoj niko ne zna za druge, samo za Maju, jako je popularna tamo na Tik-toku - priznala je Elica.

Maja je rekla kako je Aleksa mnogo zgodan, dečko je sportista, što da ne - dodao je Nenad Macanović Bebica, a onda je Maja potvrdila da se znaju odranije, te nije krila da je bacila oko na njega:

Aleksa i ja se znamo dugo! Još iz srednje škole, živeli smo u istom kraju. I stvarno je dečko zgodan, to svako može da primeti.

S druge strane, ni Erski se nije mnogo opirao, već je stavio do znanja da je opušten po pitanju rijalitija.

Ja sam očekivao od rijalitija mnogo gore. Ljudi su mi pričali da je ovde katastrofa. Mislio sam ko zna gde idem, ali meni je ovde okej, svi su mi zanimljvi i interesantni - nadovezao se Aleksa.

Inače, Maja je poznata po vezama sa zauzetim muškarcima, a da nije nimalo naivna kad sa nekim uđe u ljubavni odnos, govori i činjenica da se Marko Janjušević Janjuš razveo zbog afere koju je u "Zadruzi" imao s njom. Umalo nije koštala braka i muža svoje nekadašnje drugarice Aleksandre Subotić Predraga Pecu Raspopovića, s kojim je bila u letnjoj šemi. Letos su je spajali i s oženjenim reperom Dragomirom Despićem Desingericom, dok je i bivšem zadrugaru Filipu Caru uticala na odnos sa trudnom verenicom Aleksandrom Nikolić, koju je navodno sve vreme varao s Majom.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.