CRNA MAMBA Janjuš ne sme Maji ni ime da izgovori, pa joj dao nadimak -  Razotkrio Cara i Marijanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2021, 12:51

"CRNA MAMBA" Janjuš ne sme Maji ni ime da izgovori, pa joj dao nadimak - Razotkrio Cara i Marijanu

"Čak su se čuli i na video-kol iz kreveta"

Marko Janjušević Janjuš je u Rajskom vrtu razgovarao sa Drvetom mudrosti o odnosima u Beloj kući, ali i o radio-emisiji, koju planira da ima i ove godine:

- Drvo, moja drugarica Marijana mi se naljutila. Ona je videla neki klip, a nije htela da čuje moju priču. Ona je sada ljuta i meni je jako krivo - rekao je Janjuš pa je komentarisao sukob Matore i Olge:

- Matora je stala da zaštiti Sandru od Olge, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su krenule da iznose sve što znaju jedna o drugoj - rekao je Janjuš.

- Drvo, ja sam spremam da imam svoju radio emisiju. Hteo bih da krenem već od danas, i da mi pomoćnik bude Karić i da se emisija zove "Sprdnja". Nadam se da se slažeš u tome. Naša prva radio emisija je bila sjajna, a molim te da nas poguraš malo - pričao je Janjuš Drvetu o emisiji koju planira da vodi danas.

- Meni je u rijalitiju dobro, i nadam se da će tako ostati. Mislim da sam napokon shvatio da je ovo rijaliti i nadam se da će biti bolje nego ranije - pričao je Janjuš kako se oseća, a onda se osvrnuo na Marijanu i Cara:

- On je njoj pisao, to je očigledno, a vidi se da se možda nešto desilo. Ako je Crna mamba (Maja Marinković) to pročitala, biće to opasno. Ovde većina ljudi ima iste ukuse. Drvo moje biće tu zaje*ancije kada se sve sazna, pa oni su pričali iz kreveta na videokol - rekao je Janjuš.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.