CRKVENO VENČANJE LUNE I MARKA! Pogledajte njenu VENČANICU - detalji od PERJA i ČIPKE! A Marko... ODUŠEVILI

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2021, 18:01

CRKVENO VENČANJE LUNE I MARKA! Pogledajte njenu VENČANICU - detalji od PERJA i ČIPKE! A Marko... ODUŠEVILI

Uspešno su sakrili od svih!

Rijaliti zvezde Luna Đogani i Marko Miljković imali su tajno venčanje, koje je bilo samo za njih i kumove. Ni porodica, barem kako su otkrili medijima, nije znala za to.

Iako su pokušavali to da sakriju, mediji su ih uslikali na dan kada su zvanično postali muž i žena, u opštini Rakovica (slike od tog dana možete pogledati u galeriji ispod), međutim, danas su, kako su rekli za "Toxic", imali crkveno venčanje.

Luna je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bila u predivnoj, beloj venčanici od čipke, koja je imala detalje od perja, a Miljković je bio svečano obučen u beloj košulji, sa crnom leptir mašnom.

- Nisam imala taj osećaj kad smo išli u opštinu. Otišli smo tamo na kratko, potpisali papire, ali za ovo smo se baš pripremali. Na sve smo pazili, spremila sam i haljinu, Marko košulju... Imala sam tremu - rekla je Lunči i dodala:

- Sad se definitivno osećam kao mlada. Nisam se osećala tako juče i prekjuče. Imamo burme, jedva je stala, ali dobro. Udata sam, to je bitno. Imala sam tremu, a u crkvi sam se osećala tako mirno i spokojno - iznela je pobednica "Zadruge 2".

Miljkovići su u snimku pokazali i burme, a svi detalji biće večeras objavljeni.

Više pogledajte u videu ispod:

A post shared by TOXIC TV (@toxictv_official)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.