ČOVEK JE POREMEĆEN: Janjuš privodi devojke dok su mu Kruna i Ena u apartmanu - optužbe iznela glavna akterka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2023, 22:43

ČOVEK JE POREMEĆEN: Janjuš privodi devojke dok su mu Kruna i Ena u apartmanu - optužbe iznela glavna akterka!

Mnoštvo informacija ugledalo je svetlost dana!

Bivši košarkaš i rijaliti veteran Marko Janjušević Janjuš, po izlasku iz šeste sezone rijalitija "Zadruga" povukao se iz sveta medija, te najavio da želi da se pomiri sa bivšom suprugom Enom, kao i da se kaje za svoje preljubničke postupke na imanju u Šimanovcima.

Međutim, kako se saznalo, od pomirenja bivšeg bračnog para nema ništa, pa se Janjuš brže-bolje ponovo bacio u promet, a u prilog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tome govori i šokantni klip koji kruži društvenim mrežama.

Kako je otkrila jedna tiktokerka, Janjušević je nju i njene drugarice pozvao na Adu Bojanu, ali da je problem nastao odmah na samom početku, kada se bivši zadrugar ponašao čudno, a sve zbog činjenice da je u blizini boravila i njegova bivša supruga sa ćerkicom Krunom.

- Prvo nas je zaje*ao kum, pa onda gospodin Janjuš. Prvo nas je on odvezao na tu plažu, vozili smo se sigurno preko sat i po vremena. Janjuš mi je onda neprestano pisao, pitao me gde sam, čovek nam pet sati piše poruke da kreće, zove, piše, mi čekamo, hajde nije problem... Meni baterija već bila prazna, zove ga moja drugarica, on joj se javio nešto kratko i rekao da žuri i prekinuo joj vezu. Nas tri same, nesnađene... Ja kažem Janjušu da nemamo prevoz, on se ponudio da nas pozove jer je to bila na deset minuta kolima od njega. Dolazi on kolima, sve super, zezamo se idemo na plažu i u tom trenutku kaže da mu je ćerka nešto bolesna... Meni je u tom trenutku odmah bilo nešto sumnjivo, ali nisam htela da komentarišem zbog drugarica kako se ne bi uplašile. Inače, Kruna je sa njegovom bivšom ženom u apartmanu. I onda on kaže nama: "Ostaviću vas ovde na plaži, vi idite samo pravo i tu smo moji prijatelji, gazde lokala i ja dolazim tu da pijamo i da se zezamo". Međutim, kad je otišao, prestao je da se javlja! Sigurno je prošlo 40 minuta kako se nije javljao... Onda se čovek javio i ja mu kažem da mu nisam kao one iz "Zadruge" i da sam ovde došla jer nas je on zvao. Čovek je poremećen, to sam mu i rekla, da treba da ga bude sramota, jer mi je on pisao i smarao da dođem ovde, da bi mi on na kraju rekao: "Imam probleme ovde, rekao sam ti da moram da kupim ćerki lek", i onda je opet nesatao. Ali, nije prošlo ni pet minuta, eto njega skroz sređen, sa naočarima i prilazi mi i unosi mi se u lice i kaže, onako da niko ne čuje: "Nemoj da ti je*em mater u pi*ku, jesi li me čula"! Ja sam ga tu uradila i upitala zašto me psuje, a samo sam htela da znam zašto nas je uopšte zvao, kad ne može da sedi sa nama. Ljudi, on je takav ološ, takav debil, jadnik, toliko je umišljen, tripuje da je Novak Đoković - kazala je tiktokerka u jednom dahu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.