ČOVEK IZ PRODUKCIJE na kapiji Zadruge: Nakon VANREDNE ODLUKE, kamera zabeležila SVE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2020, 16:33

ČOVEK IZ PRODUKCIJE na kapiji "Zadruge": Nakon VANREDNE ODLUKE, kamera zabeležila SVE! (VIDEO)

Ovo se retko događa!

Nakon trodnevne žalosti zbog smrti srpskog patrijarha Irineja, zadrugari se vraćaju svojim redovnim aktivnostima, a gledaoci ih mogu pratiti i putem televizije.

Veliki šef je obavestio zadrugare pismom da su emisije za vikend otkazane, kao i da neće biti muzike u Beloj kući sve do sahrane njegove svetosti. Ukućani su u petak minutom ćutanja odali počast patrijarhu Irineju.

Produkcija je jutros vanrednom odlukom izenenadila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zadrugare. Na kapiji se pojavio čovek iz obezbeđenja koji je doneo takmičarima nagradu u vidu vitamina.

Međutim, kamera je slučajno "uhvatila" čoveka iz produkcije koji je bio iza kapije.

Gledaoci retko imaju priliku da vide tim ljudi koji radi iza velikog TV formata poput "Zadruge".

Kako su oni reagovali na poklone, pogledajte na snimku ispod:

OVO JE LUKSUZNA VILA EMINE JAHOVIĆ U ISTANBULU Svuda cveće, a pogled OSTAVLJA BEZ DAHA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.