ČOVEK IZ PRODUKCIJE PROGOVORIO O POLIVANJU VODITELJKE! Ana Ćurčić će biti debelo udarena po džepu?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2023, 10:08

ČOVEK IZ PRODUKCIJE PROGOVORIO O POLIVANJU VODITELJKE! Ana Ćurčić će biti debelo udarena po džepu?!

Osetio potrebu da pruži podršku svojoj koleginici!

Dok su Darko Tanasijević i Dušica Jakovljević uživali na odmoru i "punili baterije" za narednu sezonu, u emisiji "Narod pita" ih je menjala Ana Radulović. Ona je osvojila srca publike i mnogi bi voleli da je viđaju u ulozi voditeljke i u "Eliti".

Ana je imala neprijatnu situaciju kada je ugostila Anu Ćurčić i Mikicu Bojanića u emisiji. U jednom trenutku se uživo u program >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uključio Miki Đuričić i ušao u verbalni sukob sa Ćurčićevom.

Miki je otkrio da je Ana tražila njegov broj kako bi bila u kontaktu sa njim i njegovom suprugom. Voditeljka je upitala Ćurčićevu zašto je tražila njegov broja, a ona ju je polila sokom i napustila emisiju.

- Ju Bože. Ovo je strašno! Ja ne znam zašto sam ja kriva i zašto je ovaj sok prosut na mene, ali ovo je jedno veliko nepoštovanje i ja sam zaista bez teksta. Ovde ne smeju da se postavljaju pitanja, a smelo je da se uđe u Zadrugu i da se stoji pored Zvezdana - rekla je voditeljka i nastavila profesionalno da vodi emisiju.

Darko Tanasijević je noćas vodio prvu emisiju "Narod pita" nakon odmora i osetio je potrebu da pruži podršku svojoj koleginici i da se oglasi povodom ove teme. On je poručio da oni obavljaju svoj voditeljski posao i da nema potrebe za takvim neprijatnim situacijama.

- Apropo te situacije moram da pružim podršku Ani Radulović jer mi voditelji nismo krivi za to što ste vi radili, pa da nas polivate vodom i sokovima - rekao je voditelj.

Nakon ove situacije, društvenim mrežama su krenuli da kruže komentari da Ćurčićeva treba da bude kažnjena zbog nepoštovanja voditeljke. Poznato je da zadrugari pred ulazak u rijaliti potpisuju ugovor u kom se između ostalog obavezuju da će poštovati članove produkcije, da ih neće spominjati u negativnom kontekstu i da neće ulaziti u sukob sa njima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.