ČORBA UŠAO U CRVENO NA PITANJE O MAJI MARINKOVIĆ! Evo šta misli o vezi svoje bivše i Zvezdana Slavnića

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2023, 23:26

ČORBA UŠAO U CRVENO NA PITANJE O MAJI MARINKOVIĆ! Evo šta misli o vezi svoje bivše i Zvezdana Slavnića

Bivši zadrugar nije se oduševio na pitanje o Maji.

Popularni bivši zadrugar Milan Janković Čorba održao je promociju nove sezone svoje emisije "Gastro Hood" na jednom prestoničkom splavu.

Čorba snima ovu kulinarsku emisiju sa izuzetno popularnim reperima Koronom i Rimskim.

Osim već pomenutog trojca promociji su prisustvovale brojne poznate ličnosti poput Saleta Luksa, Pavla Mensura, Mateje Matijevića i mnogih drugih.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Domaćin događaja bio je vidno raspoložen za razgovor o emisiji, ali nije želeo da priča o dešavanjima u "Zadruzi".

- Imam jedno mišljenje o rijalitiju. Svi o tome pričaju, drago mi je da imamo priliku da damo glas onima koji nemaju glas. Da znamo šta se sve krije iza tog lažnog glamura, lažnog života...

- Ja ću reći... Tu su deca koja su jako nesrećna, spavala po vozovima, učila da kradu, nažalost su pala. Imali su jako tešku sudbinu, ispratite drugu sezonu naše emisije - odgovorio je Čorba, ne želeći da da jasan odgovor na pitanje o Maji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.