ČITAVE PORODICE ULAZE U ZADRUGU?! Maja sa Takijem, Mina sa majkom, a evo ko će još na jesen biti u Beloj kući!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2021, 12:17

ČITAVE PORODICE ULAZE U ZADRUGU?! Maja sa Takijem, Mina sa majkom, a evo ko će još na jesen biti u Beloj kući!

Biće to zanimljiva sezona!

Bez obzira na to što se četvrta sezona "Zadruge" tek završila, gledaoci sa nestrpljenjem iščekuju početak naredne kako bi eventualno ponovo videli neke od svojih favorita.

Za prvo mesto i nagradu od 50.000 evra nadmetaće se neki stari, ali i neki novi zadrugari, kao i pojedini članovi njihovih porodica.

Navodno će se ove jeseni u Belu kuću useliti Maja Marinković i njen otac Radomir Marinković Taki.

- Maja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << voli rijaliti, ona je tu u prirodnom okruženju, ponela ju je slava i ne može se odupreti tome. S tim da ne može da joj zabrani da uđe, Taki je odlučio da se ove sezone pridruži takmičenju, ali ne da bi pobedio, već da bi uticao na ponašanje svoje jedinice i na njene nervne lomove - kaže izvor za Alo.

A post shared by Taki Tadza (@takitadza)

Pored njih navodno će se naći i Mina Vrbaški sa svojom majkom Ivanom, a u pregovorima je i Sanja Stanković koja bi takođe trebalo da uđe sa svojom majkom.

A post shared by Mina Vrbaski (@mina____vrbaski_ivana__)

Trend da majke uđu u rijaliti sa ćerkama započele su Miljana i Marija Kulić, Teodora i Gordana Džehverović, a nastaviće ga navodno brojne zadrugarke. Činjenica da je ove godine pobedu odnela Nadica Zeljković, mnoge majke je motivisala pa su tako odlučile da se prijave za narednu sezonu.

- Aleksandra Subotić će takođe biti učesnica pete sezone, a još nije odlučila da li će joj društvo praviti sin koji nema ni godinu dana - iznosi izvor.

A post shared by Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss)

U poslednju sezonu će navondo ući i Milica Kemez koja je ove godine završila kao drugoplasirana. Trebalo bi da sa njom u Belu kuću uđe i njena rođena sestra Mirela s kojom se još pregovara, a koja je jako interesantna s obzirom na trougao i nerazjašnjene priče između nje, Milice i Bore Santane.

A post shared by 🌹Milica Kemez 🌹 (@milica_support)

Takođe, kontroverzni učesnik poslednje sezone Fran Pujas potpisao je ugovor za narednu. S njim će najverovatnije ući i Mateja Matijević s kojim se Fran odskora druži.

A post shared by Fran Pujas (@nfra666)

Nenad Aleksić Ša u pregovorima je sa čelnicima Pinka o svom učešću i za sada je u fazi postavljanja svojih uslova, te ugovor još nije potpisao.

A post shared by Nenad Aleksic Sha (@sha_fp_official)

Osim učesnika koji će naredne sezone sreću oprobati sa roditeljima u "Zadruzi 5" biće navodno još dosta starih učesnika.

- Tradicionalno, u narednoj sezoni učestvovaće i Lepi Mića, Marko Đedović i Zorica Marković, čije je prisustvo ove sezone izostalo, kao i Miljana Kulić, koja je zadovoljna ovogodišnjim plasmanom, ali neće odustati dok ne osvoji prvo mesto - ispričao je izvor.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.