ČITAOCI PLAČU VEĆ NA PRVIM STRANAMA: Kija je u DRUGOM POGLAVLJU odala OVO - bilo je to od Boga poslano!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2018, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČITAOCI PLAČU VEĆ NA PRVIM STRANAMA: Kija je u DRUGOM POGLAVLJU odala OVO - bilo je to od Boga poslano!

Sudbina...

Drugo poglavlje u famoznoj knjizi Kristine Kockar doslovce je posvećeno upoznavanju sa Slobom. Interesantno je da su oboje iz istog grada, ali su se upoznali u virtuelnom svetu, a sve je krenulo putem jedne objave na fejsbuku.

Kija na početku svog dela navodi da je prokomentarisala jednu objavu na pomenutoj društvenoj mreži, a ubrzo je to uradio i Radanović, sa istim stavom koji je imao i njen, tada tek budući dečko.

Tako je počela ljubav >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja je, kako Kija navodi, bila od Boga i bila zapisanu vremenu... Takođe je Kockareva umešala i karmu u sve ovo, a drugo poglavlje knjige biće čitaocima jedno od omiljenih.

Možda upravo zbog toga što strane odišu srećom kakvu u rijalitiju nismo mogli da vidimo, jer je Slobodan ljubav poklanjao svojoj ljubavnici Luni, a karma tada kao da se potrošila.

Pogledajte rezultate

LUDNICA! Miki otkrio ŠOKANTNU ISTINU o Kiji! "Kad bih mogao da UMREM!" Strašno! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.