CINKAROŠ, NAMESTIO ME JE U POLICIJI! Kristijan progovorio o zabrani prilaska Caru - obratio se Filipu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2023, 15:07

"CINKAROŠ, NAMESTIO ME JE U POLICIJI!" Kristijan progovorio o zabrani prilaska Caru - obratio se Filipu!

Ovo su svi detalji njihovog sukoba!

Netrpeljivost između Kristijana Golubovića i Filipa Cara dostigla je vrhunac. Kristijan je napravio sačekušu Caru ispred Pink televizije kada je bilo najavljeno njegovo gostovanje. Međutim, on se tada nije pojavio.

Kristijan je želeo da poravnaju račune i da mu Filip u lice kaže sve ono što je o njemu pričao u rijalitiju. Do ovog susreta nije došlo, a kako sada prenose domaći mediji, Car je prijavio Kristijana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << policiji u Srbiji i u Hrvatskoj.

Navodno je Filip zabrinut za svoju bezbednost i očekuje da na granici sa Srbijom dobije policijsku zaštitu.

Ekipa portala Srbija Danas odmah je kontaktirala Kristijana kako bismo proverili da li je dobio zabranu prilaska i šta zna o ovoj prijavi.

- Ja sam trenutno na lepom plavom Jadranu. Prošao sam jahtom pored Crikvenice, mahnuo sam rukom i rekao tamo je jedan mali miš, Filip Car, a mi smo ovde na moru pravi kapetani i prava flota na jahti. Miševi koji se nalaze u rupi, ne mogu se nazivati ni flotom, ni kapetanima - rekao je Kristijan, a zatim dodao:

- Pošto je kukavica koja me je prozivala sve vreme, misleći da će da mu prođe voz, a ne sme da se pojavi ispred mene i da se izvini, kao što će morati pre ili kasnije. Car je dosegao status cinkaroša ili šmekera koji je rekao bolje da ga prijavim policiji i ona da odredi meru udaljavanja i da ne mogu da mu priđem, da bi on mogao da se oseća slobodnim. On je Kristijana Golubovića namestio u policiji u dosluhu sa Bujanovkom. To su neke metode koje samo cinkaroši i p*čke koriste i ne čudi me ni od nje ni od njega jer su već nekoliko puta to radili. Videli ste tamo u "Zadruzi", čim dođu redari oni kukaju, a kad dođu redari oni su manji od makovog zrna - rekao je Kristijan Golubović ekskluzivno za portal Srbija Danas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.