CIMERKA UBIJENE NOE MILIVOJEV ULAZI U ZADRUGU - otkriveni detalji njenog dolaska na televiziju Pink

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2023, 15:07

CIMERKA UBIJENE NOE MILIVOJEV ULAZI U "ZADRUGU" - otkriveni detalji njenog dolaska na televiziju Pink

Novinari je zatekli

Kako Republika piše, Marija Pavlović, cimerka svireno ubijene Noe Milivojev, dobila je poziv za ulazak u "Zadrugu 7".

- Marija je dobila ponudu da uđe u "Zadrugu 7". Ozbiljno razmišlja o tome da uđe u ovaj projekat, kako bi ispričala sa čime se sve bori trans omladina u Srbiji. Želi da osvesti narod i pomogne svima koji trpe nasilje, kao što ga je trpela Noa, koja je tragično nastradala. Ako spase bar jedan mladi život, biće srećna - otkrio je izvor za Republiku.

Novinari su zatekli Mariju ispred televizije Pink, te je to dodatno pdogrejalo priče da je dobila poziv za ulazak u rijaliti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Cimerka ubijene Noe Milivojev SNIMLJENA u zgradi Pinka: Marija Ana Pavlović stigla na pregovore za "Zadrugu 7 Elita", odmah se oglasila

Izvor: Blic, 19.Jul.2023

Cimerka tragično nastradale Noe Milivojev, Marija Ana Pavlović, kako prenose domaći mediji, navodno ulazi u novu sezonu rijaliti programa "Zadruga".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.