CILJ MI JE SAMO DA TA P*ČKA ZAVRŠI U ZATVORU! Nataša Šavija se ponovo oglasila iz bolnice Dolaziću mu u posetu

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2023, 21:12

"CILJ MI JE SAMO DA TA P*ČKA ZAVRŠI U ZATVORU!" Nataša Šavija se ponovo oglasila iz bolnice "Dolaziću mu u posetu"

Poslala nasilniku žestoku poruku!

Starletu Natašu Šaviju je, kako tvrdi, pretukao bivši učesnik "Zadruge" Stefan Karić za kojim policija intenzivno traga.

Milena Kačavenda, kuma učesnice "Zadruge" Ane Ćurčić, pružila je Šaviji javnu podršku, nakon koje se ona ponovo obratila preko svog Instagrama.

- Nadam se da će svaki taj ološ dobiti šta zaslužuje-resetke! Cili mi je samo da operacija prođe kako treba i da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ta p*čka završi gde treba, a guraću sve dok se to ne desi. A onda bih mu rado dolazila u posetu, da vidim kako je njemu tad tamo lepo. Pa da vidimo hoće da bije zatvorenike tako, najlakše ženu - napisala je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.