CIKLUS IZOSTAO 8 MESECI, optužbe za GRUPNJAK i nemoral! Takmičarka Zadruge na stubu srama

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2021, 15:36

CIKLUS IZOSTAO 8 MESECI, optužbe za GRUPNJAK i nemoral! Takmičarka "Zadruge" na stubu srama

Nisu štedeli reči i uvrede!

U toku je sastanak u "Zadruzi", a stanovnici luksuznog zdanja u Šimanovcima biraju ko je najbezobzirniji od njih.

- Po meni, to je Paula zbog Frana i Tome i Filipa, Car i Sanja, jer su Matoroj svašta uradili kao i Maja i Janjuš, pa i Janjuš jer je ono uradio Maji i Aleks. Ali kada sam izvagao to je Car, Sanja, Maja i Paula - rekao je Bora.

- Bezobzirnost je usko vezana sa bezobrazlukom, i ovde je prisutna kod svakoga od nas! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kod nas se vidi to svuda i na ulasku u kupatili, sobu i na kupovinu ima dosta stavi gde to možemo da navedemo! Ja mogu da nabrojim ljude koji nisu, ali na prste ruke. Evo sada imamo dve devojke koje sede tamo, a ja koji sam najstariji, ja sedim za stolom, ali to govori o njima i Monikine patike za Kristijana kao poklon još nisu stigle, toliko o bogatstvu! - rekao je Mića.

- Ja nisam imala osam meseci, sada imam i jako me boli stomak i ne znam šta ti hoćeš i mene ništa ne interesuje - rekla je Monika.

- Ja ovde ćutim sedam meseci i sada neću da ti ćutim - rekle je Monika.

- Monika, ti si bila s ženom i upoznala njenog muža, a na kraju si joj j*bala sestru i sa njenim mužem i sa njom, a to si ti rekla - rekao je Mića.

- Vi izvrćete reči, jer ja nikada nisam rekla sa kim sam se j*bala - dodala je Monika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.