ČIJI DŽIP VOZI NA AMERIČKE TABLE? - Ana progovorila o Anđeli i muškarcu od 50 godina: Misteriozni ljubavnik

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2023, 18:33

"ČIJI DŽIP VOZI NA AMERIČKE TABLE?" - Ana progovorila o Anđeli i muškarcu od 50 godina: Misteriozni ljubavnik

Sve ispričala šta je čula, ali bez dokaza.

Ana Ćurčić došla je na krevet kod Miljane Popović koja joj je odmah prenela detalje sukoba Anđele Đuričić i Filipa Cara, a onda i dešavanje iz kreveta Maje Marinković, dok je Zvezdan Slavnić gostovao u njemu.

Ana Ćurčić došla je na krevet kod Miljane Popović koja joj je odmah prenela detalje sukoba Anđele Đuričić i Filipa Cara, a onda i dešavanje iz kreveta Maje Marinković, dok je Zvezdan Slavnić gostovao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u njemu.

- Ništa ga je isprovocirala, Slađa je bila tu i čula sam da je ona bila drska prema njemu i onda je on p*pizdeo i rekao: "Nemoj da pričam čime se baviš", aludirao je na prostituciju i čiji džip vozi na američke table i da je u pitanhju gospodin od 50 leta - pričala je Miljana.

- Znam da je Maja češkala Zvezdana, rekao mi je da su pričali o meni. Ona je valjda p**izdela zbog toga - dodala je Ćurčićeva.

- Mi smo ih svi minirali, ona je p**izdela zbog toga. Anita je otišla da bleji, ona je izgorela. Ja sam ga pozvala, izašao je i rekla sam mu rekla za situaciju za petak da razrešimo jer mi je rekao da je bilo i kod Marka Đedovića na intervjuu. Rekao sam da ode da spava, on kao: "Da odem da je zagrlim? Ne znam da li bi ona htela" - govorila je Popovićeva.

- On je legao, hteo i mučio se, ali ja sam samo to... Gde su se češkali? - dodala je Ana.

- Kod Maje u krevetu - odgovorila je Miljana.

-Zaj**avaš? Šta je sa čovekom? - pitala se Ana.

- Neco, da čujem tvoj izveštaj svega što je bilo dok sam bila u izolaciji. Rekao mi je da su se češkali i da su pričali o meni - rekla je Ana.

- Eto, to je bilo najudarnije, ništa više. Čemu potreba da on to priča? - odgovorio je Neca.

- Ja mislim da on radi nešto drugo i da hoće da obezvredi i da ga boli k*rac za sve devojke - govorio je Vračević.

- Je l' on glumi Cara? To radi i on - rekao je Neca.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.