Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2023, 18:26

CIFRA SA PUNO NULA: Otkriveno koliko para uzima Tea Tairović - za jedan nastup zaradi više od nečije godišnje plate!

Mnogi maštaju o ovoj količini novca!

U Srbiji i regionu,  pevačica Tea Tairović na listi je najplaćenijih zabavljača. Nakon koncerta na beogradskom Tašmajdanu, koji je održala pred oko 10.000 ljudi, njena cena je skočila više nego duplo.

Njeni nastupi toliko su brojni da je potpuno nemoguće ne naleteti na video sa nekog od njih po društvenim mrežama.

Objektiv medija često ju je sretao na beogradskom aerodromu, ali je večita dilema >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ipak ostala - koliko zvezda zaradi radeći i putujući toliko?

Tairovićeva je mnogo puta istakla da vremena za spavanje i odmor nema, ali da joj to odgovara s obzirom na to da uživa u svom poslu i koliko mu se posvećuje.

Nedavno je otišla na dvonedeljnu turneju, koja je već mesecima unapred rasprodata, a za samo jedan od nastupa organizatori su morali da izdvoje 15.000 evra!

- Do sada je nastupila pred našim ljudima u Atlanti, Čikagu, Floridi i Majamiju. Za svaki od tih nastupa tražila se karta više, a organizatori su čak pitali i postoji li šansa da se turneja produži jer je interesovanje za Teu ogromno. I sama Tea se šokirala kada je videla koliko su diskoteke u kojima nastupa pune i koliko je naši ljudi tamo vole. Kada je prošle noći na Floridi zapevala pesme s novog albuma, počela je da plače jer su svi uglas s njom pevali "Ljubavnicu", "Budalu", "Balerinu"... Nije mogla ni u najluđim snovima da zamisli da ima toliko fanova u "obećanoj zemlji" - istakao je izvor dodavši da je ipak morala da odbije produžetak turneje jer je "raspordata" do sledeće godine u ovo vreme.

Tairovićeva je dosad nastupila četiri puta, a kako navodi izvor, do kraja septembra očekuje je još šest koncerata sa kojih će izaći sa cifrom od čak 150 hiljada evra!

Da podsetimo, Tea je pre nekoliko meseci objavila album "Balerina", koji je nedeljama bio prvi na svim top-listama, a njene pesme dugo na tapetu trending liste na Jutjubu.

Za svaku numeru pevačica je snimila i visokobudžetni spot, a na promociji je novinarima objasnila da je u taj projekat uložila oko 300.000 evra, te da je mogla da kupi veliki i luksuzan stan u Beogradu.

Čini se da se Tea za visoke uloge u svoju karijeru nimalo nije pokajala jer su joj se vremenom vratili i omogućili život i iskustva o kojima rado govori.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.