ČIČA, SRAM TE BILO! Našao je 26 godina mlađu devojku, on ima isto godina kao i njen OTAC! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2018, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČIČA, SRAM TE BILO! Našao je 26 godina mlađu devojku, on ima isto godina kao i njen OTAC! (FOTO)

Može mu se.

U petak će jedan od najvećih holivudskih glumaca, Šon Pen, ovenčan sa dva Oskara, napuniti 58 godina.

Verovatno će rođendan proslaviti u društvu Lejle Džordž, 26-ogodišnje zanosne glumice, ćerke slavnih roditelja, Vinsenta Donofrija i lepe Grete Skaki.

Pomenimo usput da je njena majka godinu dana mlađa od dečka Šona, a njen otac je istih godina kao i Šon Pen.

U vezu su već dve godine, kako piše Dejli Mejl, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za predah od posla odabrali su havajsko ostrvo Oahu.

Šon Pen ostvario je bogatu glumačku i režisresku karijeru ('Milk', '21 gram', 'Dead Man Walking', 'Mistična reka', 'Karlitov put', 'Igra', 'Ja sam Sem'), a njegov privatni život podjednako je bio zanimljiv medijima. Bio je u vezi sa nekim od najlepših glumica Holivuda, ali i sa kraljicom popa Madonom.

S Madonom je bio četiri godine u braku, između 1985. i 1989, a sa glumicom Robin Rajt čak 14 godina, od 1996. do 2010. Imaju dvoje dece, Dilan i Hopera, a nedavno se Robin ponovo udala. Uplovila je u bračnu luku s Francuzom Klementom Žirodoom, koji radi za modnu kuću Saint Laurent.

Pen je pre tri godine prekinuo dvogodišnju romansu sa Šarliz Teron. Pre toga kratko je bio u vezi i s Skarlet Johanson. Devedesetih je bio u vezi sa američkom pevačicom Džuel.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.