ČETIRI GODINE SE NISU VIDELI! Santana PROGOVORIO o susretu sa Macom Diskrecijom! OTKRIO SVE o njihovom ODNOSU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2021, 22:09

ČETIRI GODINE SE NISU VIDELI! Santana PROGOVORIO o susretu sa Macom Diskrecijom! OTKRIO SVE o njihovom ODNOSU!

Za nju nema ružnu reč!

Bora Santana u emisiji "Pitam za druga" komentarisao je brojne aktuelnosti iz ''Zadruge 5''.

Bora je sinoć gostovao i u kultnoj emisiji ''Amidži Šou'', gde se posle četiri godine susreo sa Macom Diskrecijom, sa kojom je imao ljubavnu aferu u prvoj sezoni. Bora je ovom prilikom otkrio kako je protekao susret sa Macom posle četiri godine:

- Stara ekipa na okupu, to je ta ekipa kad smo bili svi prirodni i nismo znali gde ulazimo. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << To smo sinoć i ponovili i bilo je super. Od Zadruge 1 se nismo videli, od superfinala. Četiri pune godine. Posle emisije smo normalno popričali, korektno. Nema tu zle krvu, prošli smo šta smo prišli. Pozitivno me oduševila. Sinoć je bila top, preuzela je šou kao prava zvezda, nemam ružnu reč da kažem - priča Santana.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.