ČESTITKE VEĆ STIŽU: Lepa Brena objavila divne vesti! Svi čekaju da se Prija i Filip oglase! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2019, 07:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČESTITKE VEĆ STIŽU: Lepa Brena objavila divne vesti! Svi čekaju da se Prija i Filip oglase! (FOTO)

Sreća, sreća, radost...

Pevačica Lepa Brena često koristi svoj Instagram kako bi pratiocima pripližila kako poslovni, tako i svoj privatni život. Ovaj put je na društvenoj mreži objavila divne vesti, tačnije čestitke koje su počele da pristižu sa svih strana.

Zapravo, pevačici danas puni 59 godina, a fanovi su odmah nakon ponoći počeli sa čestitkama.

Naravno, kao i svake godine, njeni sinovi Viktor i Stefan joj takođe čestitaju, ali se ipak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najviše čekaju čestitke od Aleksandre i Filipa Živojinovića koji su uvek bili veoma inspirativni.

Evo kako izgledaju dosadašnje čestitke:

ISPLIVAO ŠOK SNIMAK! Pre TUČE Kija i Sloba bili u ISTOM klubu! Prošla kraj njegovog stola i uradila OVO! Ovde leži urzok INCIDENTA?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ČESTITKE STIŽU SA SVIH STRANA: Lepa Brena objavila divnu vest (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 20.Okt.2019

Lepa Brena često koristi svoj Instagram kako bi pratiocima približila kako poslovni, tako i svoj privatni život PEVAČICA Lepa Brena često koristi svoj Instagram kako bi pratiocima približilakako poslovni, tako i svoj privatni život. Ovaj put je na društvenoj mreži objavila...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.