ČESTITKE PLJUŠTE! Veselje u domu Anice Dobre - Ćerka naše glumice u DRUGOM STANJU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2022, 21:13

ČESTITKE PLJUŠTE! Veselje u domu Anice Dobre - Ćerka naše glumice u DRUGOM STANJU!

Stižu rode!

Ćerka Anice Dobre, Mina Sovtić, udala se u aprilu ove godine, a sada stiže još lepih vesti da je  mlada glumica u poodmakloj trudnoći.

Mina i njen suprug Luka Nikolić već za oko dva meseca će postati roditelji, a ona će zbog pojedinih analiza i ostati na jednoj privatnoj klinici dva do tri dana.

U pratnji buduće mame bila je upravo Anica, koja ju je dovezla na pregled, a slavnoj glumici nije bilo dozvoljena zbog mera usled koronavirusa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je isprati do sobe.

Njih dve su najpre sedele u čekaonici sa maskama na licu dok je Mina jela voće i čekala da je prozovu.

Mina je došla na redovnu kontrolu, ali će, u dogovoru s lekarima, provesti tri dana u bolnici. Doktori žele da joj urade sve moguće analize, a neke od njih zahtevaju da ostane na klinici - otkrio je izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.