ČESTITAMO - SLAVLJE U DOMU MILICE I ŽARKA! Njihovoj sreći nema kraja, povod će vam naterati suze na očI

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023, 20:23

ČESTITAMO - SLAVLJE U DOMU MILICE I ŽARKA! Njihovoj sreći nema kraja, povod će vam naterati suze na očI

Posebne emocije preplavile su glumicu!

U domu glumice Milice Milše i reditelja Žarka Jokanovića danas je veoma važan dan. Njen sin Antonije danas proslavlja rođendan, a glumica se tim povodom oglasila i obratila svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Antonije Isaković puni 31 godinu, a javnost nije bila često u prilici da majku i sina viđa na istom mestu, te je zajedničkom fotografijom koju je podelila sa publikom, oduševila svakoga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ko je istu video.

Milica je uputila čestitku sinu i naglasila da ne može da veruje koliko vreme brzo prolazi.

- Srećan rođendan, sinko! Nikako da shvatim da sam te rodila pre 31 godinu, sve mislim: "To je bilo juče", vreme tako brzo leti, zato uživaj u svakom trenutku i da si nam živ i zdrav i srećan 100 godina! Obožava te majka smaračica - napisala je Milša uz fotografiju sa sinom na kojoj, kako mnogi kažu, izgledaju kao vršnjaci.

A post shared by Milica Milša (@milicamilsaisakovic)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.