ĆERKA VLASNIKA NAJMOĆNIJE KOMPANIJE U EVROPI DONIRALA OGROMU SVOTU NOVCA DALILI: U pitanju je više hiljada evra

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2023, 21:57

ĆERKA VLASNIKA NAJMOĆNIJE KOMPANIJE U EVROPI DONIRALA OGROMU SVOTU NOVCA DALILI: U pitanju je više hiljada evra

Zahvalila se od srca!

Starleta Dalila Dragojević vredno radi na svojoj karijeri. Rijaliti život je ostavila po strani, a sada najveća primanja ima od društvene mreže Tiktok, gde svakodnevno igra mečeve uživo.

Priča se da za 4 dana ona zaradi oko 4.500 evra, pa je i jasno zašto je nedavno svoj mali, kućni studio opremila novom tehnologijom, kako bi sve podigla na viši nivo.

Jednom prilikom ona je zaradila još veću sumu, koja je plasirala na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvo mesto po zaradama tog dana, da bi se kasnije povela priča o tome ko je osoba koja je polala toliki novac.

Dalila se uživo zahvalila izvesnoj Dariji koja je uplatila novac, a onda je neko od fanova u komentarima pitao:

- Ko je Darija? - napisao je pratilac, na šta je neko drugi napisao da je to navodno ćerka vlasnika firme jednog popularnog brenda automobila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.