ĆERKA SLAVNE PEVAČICE ŠOKIRA PONAŠANJEM: Pokazala međunožje, pa za malo da povrati! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2020, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĆERKA SLAVNE PEVAČICE ŠOKIRA PONAŠANJEM: Pokazala međunožje, pa za malo da povrati! (FOTO)

Šta joj je to trebalo.

Lurdes Leon je najstarije biološko Madonino dete. Poznata je po raznim javnim ispadima, ali i po tome da nije pristalica depilacije i skidanja dlaka, kao i njena slavna mama.

Lurd Leon je nedavno uslikana nakon jedne revije, kada se uputila na zabavu magazina u jednom hotelu u Londonu.

Slavna ćerka je za tu priliku obukla nešto što bi trebalo da predstavlja haljinu, ali je zapravo samo majica koju je maksimalno rastegla. Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne dovoljno da joj prekrije međunožje. Kada je Lurd koračala, paparaci su jasno mogli da ufotkaju njen donji veš. Iako je preko majice imala tigrasti kaput, on je u ovom slučaju poslužio samo kao modni detalj.

Pri izlasku iz kola se toliko teturala da je svima bilo jasno da je popila "koju više", a u jednom trenutku je kosom pokrila lice pa je delovalo kao da će joj svakog časa pozliti.

Ovo nije prvi put da ona šokira javnost, naime na jednoj privatnoj zabavi snimljena je kako orgija sa modelima i učesnicama tada aktuelne modne revije pod nazivom "Ljubav i poštovanje različitosti".

Evo kako je izgledala (makar njen eksponirani deo):

#ScandalBook Lourdes Leon: Το… στυλιστικό “ατύχημα” της κόρης της Madonna https://t.co/Kvgic5h7TZ

— ScandalBook | Greece (@ScandalBook) February 20, 2020

Pogledajte rezultate

BONUS VIDEO: ISPALE JOJ BRADAVICE: Kija Kockar u nikad vrelijem izdanju - Ovo se od nje nije očekivalo (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.