ĆERKA MI JE UMRLA PRE 4 GODINE: Potresna ispovest učesnice Zadruge koja JEDVA sastavlja kraj s krajem!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2017, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĆERKA MI JE UMRLA PRE 4 GODINE: Potresna ispovest učesnice Zadruge koja JEDVA sastavlja kraj s krajem!

Teška sudbina, muka ju je pritisla velika...

Učesnica Zadruge koju mnogi već decenijama dobro poznaju preživela je veliku porodičnu tragediju kad joj je, pre četiri godine, preminula ćerka.

ZABORAVILA NA KAMERE: Učesnica "Zadruge" upozorila maloletnu Minu - Sedi! Snimaju ti G*ZU! (VIDEO)

Radi se o glumici Žiži Stojanović (86), najstarijoj učesnici rijalitija, koja je mnogima najpoznatija kao Cana Fontana iz "Srećnih ljudi".

RAZVOD RODITELJA >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << JE SRUŠIO NJEN SVET: Luna otkrila neispričanu priču o roditeljima, IMALI SU SAMO...

Žiža je Sanju dobila u braku sa kolegom Vladom Matićem. Od tog se gubitka ona nikad nije oporavila, a njeni prijatelji kažu, kako navodi Kurir, da se tad i razbolela. Ostao joj je samo unuk Uroš, koji živi u Berlinu.

- Nažalost, istina je da sam izgubila ćerku. Svi mi kažu da će proći vremenom, ali ne prolazi. Bilo je u pitanju teže oboljenje. Moj unuk Uroš je izgubio majku! Njegov otac se ponovo oženio nedugo posle Sanjine smrti. Moj Uroš ima samo mene. To je bio najteži trenutak u mom životu, ali ne želim da detaljišem - ispričala je Žiža sa suzama u očima pred ulazak u rijaliti.

Gubitak ćerke nije jedina muka sa kojom se suočava poznata glumica. Ona, kako se navodi, živi od samo 30.000 dinara, koliko iznosi njena penzija. Upravo zbog toga je, po pisanju dnevnog lista, prihvatila učešće u Zadruzi, i trpi čak i poniženja, poput onog kad ju je Lepi Mića pitao s kojim momkom bi imala seks.

- Dok poplaća sve dažbine i komunalije, ne ostane joj maltene ništa. Sreća pa ima svoj krov nad glavom. Koliko smo upućeni, ona je dobila dobar honorar za učešće, pa će sigurno taj novac prištedeti - kaže jedan od Žižinih komšija koji želi da ostane anoniman.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.