ĆERKA IZ PAKLA! Nakon HAOSA između Anabele i Lune - RAZOČARANA: Ubijao ju je godinama...!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2020, 19:47

"ĆERKA IZ PAKLA!" Nakon HAOSA između Anabele i Lune - RAZOČARANA: "Ubijao ju je godinama...!"

Žestoko...

Anabela Atijas završila je u suzama tokom "Igre istine" nakon što se sa ćerkom Lunom Đogani posvađala zbog Marka Miljkovića i Marka Đedovića. Nakon sastanka, Anabela je nastavila da priča sa Mirkom Gavrićem o svemu, a tada im se priključio i Marko Đedović. Oni su pričali i o Gagiju Đoganiju, ali i o Marku Miljkoviću.

- Sve što vidiš i čuješ, to je tvoje pravo. Ja sam njoj rekla da nije bilo tebe i Miće da niko ne bi rekao neke stvari. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << On (Marko) je juče sve namerno napravio - rekla je Anabela.

- Kad on može tebe da vređa preko nje, mogu i ja nju. Ja neću da branim nekoga ko je ženu ubijao godinama - rekao je Marko Đedović za Gagija.

- Njega ovo iskreno povređuje. On (Marko) je juče odjednom čovek skočio - rekla je Anabela.

- Ona (Luna) se taktički pomirila s tobom, ona ne može očima da te gleda... Otvoreno ti kažem. Može Mirko da ti pakuje, jer brine o svojim osećanjima, ali ja ću iskreno da ti kažem. I tako će zauvek da bude, sve dok bude imala pogrešne izbore. Ona očima ne može da te gleda. Sada da je pitaju: "Koga ćeš da rokneš, njega ili nju?", Luna bi rekla: "Nemoj njega". To je taj profil. Moj ujak je takav. Kleo se u moju majku, dok se nije oženio, kad se oženio odrekao se i majke moje i svoje majke - rekao je Đedović.

- Pre sam pomislila da će da preskoči ogradu, nego da udari na mene - dodala je Anabela.

- Prava ćerka iz pakla - dodao je Đedović.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.