ĆERKA DŽONIJA DEPA SMUVALA PRELEPU DEVOJKU: Evo šta glumac kaže na ćerkin izbor emotivne partnerke

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2023, 16:25

ĆERKA DŽONIJA DEPA SMUVALA PRELEPU DEVOJKU: Evo šta glumac kaže na ćerkin izbor emotivne partnerke

Lep par.

Lili-Rouz Dep, glumica i kći čuvenog Džonija Depa, pokazala je svoj zategnuti stomak tokom ležernog ručka sa svojom devojkom 070 Šejk na Krosroudsu u Los Anđelesu.

Zvezda serije "The Idol" uparila je mali plavi kratki top s belim kratkim pantalonama koje su fino izražavale njene oblikovane noge. Nosila je svoje plave pramenove skupljene u elegantnoj punđi, dodajući par elegantnih crnih sunčanih naočara kako bi upotpunila svoj izgled za ručak.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Muzičarka 070 Šejk je nosila crveni NFL dres s širokim crnim pantalonama. Par je hodao ruku pod ruku dok su se probijali do restorana na subotnji ručak, privlačeći poglede.

Inače, reperka i glumica prvi put su se romantično povezale u januaru ove godine. Zvezda malih ekrana potvrdila je da je par počeo da izlazi u januaru, nakon što je objavila ljubavnu fotografiju na kojoj se njih dve ljube.

- Četiri meseca sa svojom simpatijom - dodala je plavokosa lepotica u opis fotografije poljupca.

Dejli Mejl je ranije objavio da je Lilin slavni otac odobrio najnoviju vezu svoje kćeri.

Izvor blizak Lili otkrio je da, "Lili veruje da je zaljubljena i ne postoji ništa više od onoga što Džoni želi na ovom svetu osim da ona voli i bude voljena od nekoga ko je zaslužuje". Prema insajderu, glumac je "odobrio" 070 Šejk, a inače nije bio obožavatelj bivših momaka svoje kćeri.

- Džoni takođe misli da je super što mu je kći s muzičarem jer je i on muzičar - dodao je izvor.

Zvezda nadolazećeg "Nosferatua" opisala je 070 Šejk kao "ljubav svog života" u objavi na Instagramu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.