CEPALA VENČANICU, udarala glavu... Procurili ŠOK detalji sa svadbe Matore i Anite, pravila haos pred venčanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2023, 01:26

"CEPALA VENČANICU, udarala glavu..." Procurili ŠOK detalji sa svadbe Matore i Anite, pravila haos pred venčanje

Evo šta se sve dešavalo.

Nedelja je, kada je reč o "Eliti", rezervisana za emisiju ''Izbacivanje''. Kod voditeljke Ana Radulović večeras u studiju su bivši učesnici rijaliti programa "Zadruga", Ermina Pašović i Ivan Marinković, te su prokomentarisali aktuelne teme u rijalitiju.

Ermina, koja je bila na svadbi Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović, otkrila je do sada nepoznate detalje sa veselja.

- Situacija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vezana za Jovanu je bila katastrofalna, ali mi je empatija ograničena jer je to bilo za očekivati. Ne bih da pljujem Anitu, ne krivim je jer Jovana ima dovoljno godina. Meni je Anita kao učesnik prezanimljiva jer radi stvari koje radi, ali kao Matorin prijatelj nisam bila za tu vezu. Ona ne mora da izigrava Robin Huda i da deli šakom i kapom. Pred svadbu smo imale istu tu temu, ona je opet htela. Na dan svadbe smo Anita i ja, to je bila diskusija oko šminkerke gde sam je uhvatila da igra rijaliti na delu. Rekla sam joj da znam šta radi, da sa mnom ne može da igra igru. Matora je tu počela da vrišti na mene da je ona njen odabir. Anita je tu cepala venčanicu, udarila glavu u prozor. Mene je Jovana faktički naterala da spustim loptu. Anita je jedina koja nije trošila Matorine pare. Ja ne mogu da kažem da ju je novčano koristila. Jednom sam čula kad je Anita govorila da ju je zapratilo 6 hiljada kad su najavile svadbu, ona je uživala u tome, to stoji - rekla je Ermina.

- Saglasan sam da je Anita jako mlada i da to nije bilo toliko značajno njoj, ali ne znam odakle da počnem. Matora ne može da porekne kako joj god to bilo, kako god osećala, deluje da je ona željna pažnje. U celoj ovoj priči ne mogu puno da krivim Anitu, može da joj se oprosti na te godine i ludost. Meni je upečatljivo u celoj ovoj priči da su ljudi unutra kao da su jedva čekali da se ovo desi. Tu mislim na Ša, Đedovića koji joj je kum. Sad su svi jedva dočekali da napljuju Anitu i da je Matora velika žrtva - rekao je Ivan.

- Ali govorimo o tome da je Anita na dan svadbe Matei slala fotografije - rekla je voditeljka.

- Mi te fotografije nismo videli. Jaka mi svadba u pi*ku materinu. Za mene ima istu težinu da li na dan svadbe ili tri meseca posle. Nije bitno je l' na dan svadbe, poenta je da se dopisivala sa drugom i to je za osudu. Kuća se gradi sa temeljima, ona je donela odluku da se udaje preko lajva. - rekla je Ermina.

Podsetimo, pored razgovora koji će se obavljati u studiju, voditelj Darko Tanasijević će sa učesnicima "Elite" razgovarati u "Šiša baru".

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.