CEPAJU TATU - SAMO NEK JE VESELO: Slavi se rođenje male Mione - tu je Mladen sa zadrugarima, muzika trešti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 22:07

CEPAJU TATU - SAMO NEK JE VESELO: Slavi se rođenje male Mione - tu je Mladen sa zadrugarima, muzika trešti!

Osmeh sa lica ne skida!

Supruga Mladena Vuletića i bivša rijaliti učesnica Jelena Pešić, po drugi put se porodila i na svet donela devojčicu. Jelena je rodila devojčicu, a njen suprug i ona odlučili su da ćerki daju ime Miona. Njih dvoje već imaju ćerkicu Milu kojoj su pre nekoliko nedelja proslavili prvi rođendan, pa je sestrica svakako najlepši, doduše malo zakasneli, poklon od mame i tate.

Upriličena je i proslava u prestonici, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kojoj su prisustvovali i bivši zadrugari poput Jovane Tomić Matore i Anite Tomić nekada Stanojlović.

Matora je pred kamerama medija pocepala majicu Mladenu i na taj način zaspočela veselje. Podsećamo, Matora je pre neko veče u emisiji "Narod pita" rekla da joj se javio majčinski instikt i da planira da se u narednih godinu dana ostvori u najlepšoj životnoj ulozi.

- Iscepala sam ga, pelcer ne treba kod mene... Imam ja dovoljno pelcera, veruj mi (smeh)! Ja sam pelcer! Mala Miona je došla na svet, jedva čekam da ih vidim, nju i Jelenu, a sad ćemo da proslavimo malo - rekla je Matora, a na pitanje da li će Mladen i Jelena pokušati da dobiju i dečaka, kaže:

- Sad komentarišem sa Mladenom da je... Hajde, neću reći k*rvar, nego šmerker, a šmekeri prave samo žensku decu... Mislim da će i sledeća devojčica biti, sigurno! Meni je svejedno, samo da je živo i zdravo! - rekla je Matora, a onda su se svi priključili muzici da uživaju u veselju.

Šta je sve to novopečeni otac govorio, pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.