CEPA MU MAJICU I DIVLJA po imanju: Teodora Delić i Bebica napravili karambol u Eliti, sve se trese i ori od teških reči

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2024, 21:07

CEPA MU MAJICU I DIVLJA po imanju: Teodora Delić i Bebica napravili karambol u "Eliti", sve se trese i ori od teških reči

Delićeva se ne smiruje, a na udaru je njen partner.

Kontroverzna učesnica Elite, starleta Teodora Delić, nastavlja da pravi haos i teroriše svog dečka Nenada Macanovića Bebicu.

Naime, oni se svađaju gotovo svakodnevno, a Teodora u pojedinim slučajeva prelazi granicu lepog ponašanja, što nailazila na brutalne komentare javnosti.

Na najnovijem snimku koji se pojavio na jednom Instagram stranici, vidi se Teodora koja pravi haos po dvorištu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a u jednom trenutku se unosi Bebici u facu i cepa mu majicu.

Nenad nije znao kako da reaguje, već se sve vreme sklanjao od nje, dok je ona uporno išla za njim i dobacivala mu.

Komentari ispod videa samo su se nizali, a mnogi smatraju da Teodoru pod hitno treba sankcionisati i da je ovakvo ponašanje nedopustivo.

Podsetimo, Teodora je nedavno, takođe zbog agresinnog ponašanja kažnjena mesečnim honorarom.

A post shared by @samo.realno6

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Instagram/O. T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.