CELIM TELOM SE PREPUSTILA: Pogledajte šta su Miljana Kulić i Bebica radili u tržnom centru! Željko bio sa njima

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023, 08:47

CELIM TELOM SE PREPUSTILA: Pogledajte šta su Miljana Kulić i Bebica radili u tržnom centru! Željko bio sa njima

Daleko od "Zadruge"...

Miljana Kulić nedavno je svojevoljno napustila rijaliti "Zadrugu 6" i diskvalifikovala se, pa nastavila život sa Nenadom Macanovićem Bebicom, kog je ostavila zbog Lazara Čolića Zole.

Kulićeva sad uživa u spoljnom svetu sa Bebicom i sinom, Željkom, a bivša zadrugarka se potpuno posvetila sebi.

Nakon što je uhvaćena u kockarnici, Miljana Kulić objavila je kako u jednom tržnom centru uživa u masaži >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << celog tela, a njen sadašnji partner Nenad Macanović zabeležio je svaki trenutak.

Kulićeva se maksimalno opustila u fotelji za masažu, sklopila oči i odmarala. Ona je na sebi imala majicu i crne helanke, a svi su primetili i da je sve mršavija.

Podsetimo, Miljana Kulić je nedavno diskvalifikovana iz "Zadruge 6", a pred sam ulazak u rijaliti ona se podvrgla operaciji smanjenja želuca u Turskoj, nakon čega joj se iskomplikovalo zdravstveno stanje, pa je danima bila u Urgentnom centru na lečenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.