CELA SRBIJA BRUJI: Muž naše prelepe pevačice Ane Kokić UHVAĆEN SA GOLIM MUŠKARCEM u krevetu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2018, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CELA SRBIJA BRUJI: Muž naše prelepe pevačice Ane Kokić UHVAĆEN SA GOLIM MUŠKARCEM u krevetu! (FOTO)

Zašto!?

Pevačica Ana Kokić i vaterpolista Nikola Rađen razdvojeni su zbog njegovog poslovnog angažmana, a kad god imaju priliku nastoje da budu zajedno. Međutim, očigledno je Nikola našao nekog da ga zabavi kad supruga nije sa njim.

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic) on Dec 23, 2017 at 10:17am PST

Naime, on je na svom Instagram profilu objavio fotografiju iz kreveta sa svojim saigračem Dimtrijem Kholodom, koji je ispozirao u golišavom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stanju:

Da li je Ani ova fotografija njenog supruga i njegovog kolege bila simpatična ili mu je ipak zamerila što postelju deli sa nekim drugim ostaje da vidimo.

A post shared by Nikola Radjen (@nikola_radjen) on Jul 9, 2017 at 8:40am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Muž Ane Kokić UHVAĆEN SA GOLIM MUŠKARCEM U KREVETU! (FOTO)

Izvor: Svet, 27.Feb.2018

Pevačica Ana Kokić i vaterpolista Nikola Rađen razdvojeni su zbog njegovog poslovnog angažmana, a kad god imaju priliku nastoje da budu zajedno. Međutim, očigledno je Nikola našao nekog da ga zabavi kad supruga nije sa njim.. Naime, on je na svom Instagram profilu objavio fotografiju iz kreveta...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.