CELA BELA KUĆA PROTIV ANE! Zadrugari se urotili, Zvezdan potpalio vatru - isplivale informacije iz SPOLJNOG SVETA

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2023, 10:06

CELA BELA KUĆA PROTIV ANE! Zadrugari se urotili, Zvezdan potpalio vatru - isplivale informacije iz SPOLJNOG SVETA

Optužili je da je špijun, manipulator...

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Peci Laziću da komentariše prethodni klip i mišljenje Ane Ćurčić da je Ivan Marinković špijun.

- Poenta je da li je Ivan špijun, u kom modu treba da budeš da tako razmišljaš? - govorio je Peca.

- Ona je špijun, to je radila u spoljnom svetu - dobacio je Zvezdan.

- Milion puta sam sedeo sa Zoricom isto su govorili da su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oni špijuni. Možda čujemo da Ana čuje nešto od Zorice jer je Ana nešto prenela, a nije pitala - nastavio je Lazić.

- Samo sam tebi na podeli rekla da si špijun i policajac - rekla je Zorica.

Zatim je Janjuš izneo informacije iz spoljnog sveta, koje su Anu prikazale u negativnom svetlu.

- Mislim da većina ljudi neću da kažem svi, ali većina priča da je folirant. Ja kad sam sa njom imao dopisivanje napolju za Zvezdana, kad me je pitala da li je to realno i video sam je u drugom svetlu. Zamišljao sam je kao ženu koja je mangup i da ima šlif devojke koja je van svih učesnika. Ja sam rekao da je folirant, ali o njoj nisam rekao sve najgore. Je l' sam je uvredio? Videla sam da manipuliše situacijama koje mi se nisu svidele - govorio je Janjuš.

- Niko od vas sa mnom nije proveo jedan dan, osim pojedinaca i da upozna mene i da znaju kakva je Ana. Donosili ste zaključke na osnovu njega (Zvezdana). Ja kad sam ušla o Zvezdanu nisam iznosila ništa iz njegovog života, iznela sam par stvari. Ja sam ostajala, borila i volela, prestala sam da volim sebe voleći njega. Mene ova prevara najmanje boli, druge stvari su me bolele o kojim ćemo mi ovde da pričamo - dodala je Ana.

Detaljnije u videu ispod teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.