ČEKAO JE NA OVO JAKO DUGO: Snimak susreta Ivana Marinkovića sa njom postao viralan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2023, 16:36

ČEKAO JE NA OVO JAKO DUGO: Snimak susreta Ivana Marinkovića sa njom postao viralan!

Pršte emocije.

Ivan Marinković, u velikom superfinalu zauzeo je visoko peto mesto, te je tako odmah po napuštanju Bele kuće ugledao svoju devojku, Jelenu Ilić, od koje se tokom cele noći, pa sve do danas, nije preterano odvajao.

Tokom svog boravka u rijalitiju neretko je umeo da istakne koliko mu, pored Jelene, nedostaje i njegova Beka, tj. pas.

On je danas na svom Instagram profilu podelio video snimak na kom leži na podu, a njegov pas >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trčkara oko njega od sreće jer ga je posle devet meseci ugledala.

S obzirom na to da je na video snimku u istoj odevnoj kombinaciji u kojoj je i napustio Belu kuću, sasvim je jasno da je njihov prvi susret protekao veoma emotivno.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.