ČEKAO GODINU DANA DA DEVOJKA NAPUNI 18 GODINA, DA BI IMAO S*KS SA NJOM Unuk raskrinkao ERU OJDANIĆA

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2019, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ČEKAO GODINU DANA DA DEVOJKA NAPUNI 18 GODINA, DA BI IMAO S*KS SA NJOM" Unuk raskrinkao ERU OJDANIĆA

Devojčice su krive za sve.

Unuk pevača Ere Ojdanića Uroš Anđelić učesnik je "Parova" od početka rijalitija.

On često pominje svoje selo i devojke u njemu koje se, kako kaže, šetaju u kratkim suknjicama.

On kaže da ima puno maloletnica koje u kratkim suknjama i štiklama mame poglede i uzdahe, a na koje pada i njegov deda Era Ojdanić.

- Pre nekoliko godina moj deda je bio sa devojkom koja je 1997. godište. Ona je tad imala 17 godina. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Moj deda je čekao da ona napuni 18 godina. Čim je prošlo 20 i nešto dana, oni su tad prvi put spavali, jer nije hteo da ima problema sa njom, mogla je da ga prijavi da je bilo ranije. Godinu i nešto dana je čekao da ona postane punoletna. Era je u to vreme imao 65, 66, 67 godina... Ne znam.

- Kad odem kod dede na selo, tamo su stalno defilovale devojke u štiklicama, suknjicama... Sigurno nisu došle tu da rade ili pomažu oko kuće. Sa njima sam uvek lepo pričao, ali me je kopkalo šta one rade tu - ispričao je Uroš Anđelić u "Parovima".

BONUS VIDEO: ISPLIVAO SNIMAK SA ŠABAČKOG VAŠARA! Vendi u MINIĆU, popela se na sto - LUDNICA, muškarci u transu! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"JA SAM SVOJE ISPUNIO, SAD MOŽE DA PREĐE KOD DIMITRIJA LAZIĆA" Erin Unuk brutalno ponizio takmičarku

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2019

Nije znala kako da odgovori...Uroš Anđelić pohvalio se svim ukućanima u vili "Parova", jer učesnica Zorana Losić više nema dečka zahvaljujući njemu...On je objasnio da je Zorana ušla u rijaliti kao zauzeta devojka, ali da zbog prevare sa njim sada može sebe smatrati slobodnom devojkom...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.