ČEKAM IBRAHIMOVIĆA DA IDEMO NA LEKARSKI! Isplivala privatna prepiska bivšeg zadrugara o ulasku u ELITU

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 09:55

"ČEKAM IBRAHIMOVIĆA DA IDEMO NA LEKARSKI!" Isplivala privatna prepiska bivšeg zadrugara o ulasku u ELITU

"Poslao sam elitni mail, valjda ću proći na konkursu."

Čelnik Pink televizije, Željko Mitrović, najavio je da će se i ove godine emitovati rijaliti program "Zadruga", ali u izmenjenim uslovima.

U septembru će startovati "Zadruga 7 Elita", koja će se okupiti samo posebno odabrane učesnike, a glavna nagrada iznosiće 100.000 evra za pobednika, i po 50.000 evra za drugo, treće i četvrto mesto.

Mnogo se spekuliše o učesnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji će biti takmičari u novoj sezoni od septembra, te se društvenim mrežama objavljuju razna imena.

Tako se na internetu pojavila i prepiska sa bivšim zadrugarom Radetom Lazićem, koji je dobio pitanje od jedne od fan grupa da li će biti takmičar elitne sezone, a njegov odgovor je šokirao:

- Rade, ulaziš li u Elitu sezonu? - glasilo je pitanje, a Lazić je odgovorio:

- Ne znam, poslao sam elitni mail valjda ću proći na konkursu. Čuo sam se i sa Ibrahimovićem i on čeka na elitni mail da mu jave, pa da zajedno posle idemo u Šimanovce na lekarski - odgovorio je Rade, a još nije poznato da li je bio ironičan ili je zaista opcija da on i Zlatan budu novi učesnici sedme sezone Zadruge.

Kako se spekuliše, u "Elitu" će ući istaknuti igrači "Zadruge", "Farme", "Parova", "Dvora" i "Velikog brata", a neka imena koja se već ističu su pobednici pomenutih rijalitija, među kojima su: Vladimir Arsić ArsaŽarko Stojanović i drugi.

Miljana Kulić nedavno je uslikana ispred Pink televizije i tom prilikom je za Srbija Danas otkrila da je stigla kako bi pregovalrala sa produkcijom o ulasku u sedmu sezonu.

Fanovi su izrazili želju da ponovo u rijalitiju vide Staniju Dobrojević, kao i Miloša Bojanića, međutim oni se ovim povodom još uvek nisu oglasili.

Kako je Milica Mitrović najavila na svom profilu, svako ko želi da se prijavi, može da pošalje svoju biografiju i profil, a ispod objave se prvi prijavio Marko Janjušević Janjuš.

Osim njega, publika žarko želi da se ponovo smeje na duhovite opaske pevačice Bebi Dol, a ona je, kako "Republika" navodi, morala da odbije primamljivu ponudu zbog obaveza koje ima kod kuće i bolesnih roditelja.

Mnogi komentarišu da bi reper Ivan Ivanović Đus, koji je 2011. pobedio u rijalitiju "Dvor" i bio apsolutni miljenik publike, bio zanimljiv takmičar u novoj sezoni, ali sve je sada na produkciji, oni će na kraju odlučiti koga će zvati i koji im se ugao bude najviše svideo. Svakako nas očekuje spektakl i brojna iznenađenja - istakao je izvor za "Republiku".

Na društvenim mrežama kruži snimak na kom se bivša učesnica "Parova", Snežana Jovičić pohvalila da se nalazi u zgradi Pinka. U opisu je napisala "Pink TV, rijaliti Elita", pa se nagađa da je i ona jedna od budućih učesnica.

- Spremite se za "Zadrugu 7 Elite"- najavio je i bivši zadrgar Stefan Mihić na svom Instagramu, koji je za naš portal Srbija Danas otkrio da planira ulazak, ali da još uvek nije potpisao ugovor sa produkcijom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.