ČEKALO SE DA URADI TEST Miksi odgovorila na pitanje da li je TRUDNA! A u Zadrugu se NE vraća!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2020, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČEKALO SE DA URADI TEST Miksi odgovorila na pitanje da li je TRUDNA! A u "Zadrugu" se NE vraća!

Produkcija je na imanje u Šimanovcima ponovo pozvala njenu majku Mariju.

Rijaliti zvezda Miljana Kulić je svojevoljno napustila "Zadrugu 3", a potom je i izbačena od strane produkcije, i to nakon što je Veliki šef diskvalifikovao Lazara Čolića Zolu sa kojim je obnovila odnos.

Nišlijka je pred kamerama preživela dramu kada je abortirala njihovo dete, sada kruže priče da je ponovo u drugom stanju (pretposlednjeg dana u "Zadruzi" je otkrila da joj menstruacija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kasni više od 20 dana i da je to - to), a evo šta je ona rekla.

- O tome ne mogu sada da pričam - rekla je Miljana, da bi potom u nekoliko navrata govorila kako ne bi mogla da se vrati u Zadrugu "zbog svog stanja", da bi se isto tako ispravila kako je napravila lapsus misleći na stan.

Na pitanje da li se Marija vraća u Zadrugu 3 Miljana je rekla:

- Mariju su zvali da se vrati. Odbila je, nema šanse. Zbog mog stanja, ovaj stana koji sam kupila - pravdala se Kulićeva.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.