ČEKALO ME JE 100.000 EVRA! Miljana Kulić otkrila detalje pregovora sa produkcijom pred ULAZAK u Zadrugu 7

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 16:11

"ČEKALO ME JE 100.000 EVRA!" Miljana Kulić otkrila detalje pregovora sa produkcijom pred ULAZAK u "Zadrugu 7"

Poznata Nišlijka ima specijalne uslove!

Vlasnik "Pink" televizije, Željko Mitrović, u kasnim noćnim satima na svom Tviter nalogu obavestio javnost da se ipak nastavlja sa rijalitijem "Zadruga". On je najavio sedmu sezonu popularnog TV formata i tom prilikom otkrio pojedine detalje o novoj sezoni koja će biti znatno drugačija od prethodnih.

Nova sezona nosiće naziv "Elita", a takmičari će se boriti za čak četiri novčane nagrade, što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do sada nije bio slučaj. Kako je najavljeno, prvo mesto osvojiće 100.000 evra, dok će drugo, treće i četvrto kući otići sa po 50.000 evra.

Prva na pregovore sa produkcijom "Zadruge" je stigla dobropoznata rijaliti-zvezda Miljana Kulić. Ekipa portala Srbija Danas fotografisala je poznatu Nišlijku ispred zgrade "Pinka" dok je plakala.

Miljana Kulić je pred našim kamerama otkrila šta ju je navelo na suze.

- Baš mi je teško, urpavo sam raskinula sa Nenadom. Nikada ovakav nije bio. Nismo imali svađe, čovek se promenio preko noći - istakla je naša sagovornica, pa dodala da više nije spremna da se bori za svoj emotivni odnos sa Nenadom Macanovićem Bebicom.

- Nisam spremna da se borim ni za koga. Zamera mi ulazak u rijaliti. On ne planira da uđe sa mnom. Ne želim više da pričam o njemu - jasna je čuvena Miksi.

Kulićeva je pred ulazak na pregovore sa produkcijom istakla da ove godine očekuje pobedu:

- Idem sada na potpisivanje ugovora. Videćemo da li će se ispuniti moje želje sa "Pinkovim" zahtevima. Očekujem pobedu. Mislim da je ova nagrada od 100.000 evra baš čekala mene. Ulazim isključivo sama ovog puta - sigurna je Miljana.

Kakvi će biti uslovi Miljane Kulić koji se odnose na viđanje sa sinom Željkom Kulićem saznajte u snimku ispod teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.