ČEKA SE TUŽILAŠTVO...! Oglasio se advokat Karića, potvrdio da je Stefan PUŠTEN IZ PRITVORA, evo šta sledi

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2023, 17:01

"ČEKA SE TUŽILAŠTVO...!" Oglasio se advokat Karića, potvrdio da je Stefan PUŠTEN IZ PRITVORA, evo šta sledi

Istina je da je pušten!

Stefan Karić danas je pušten iz pritvora u kom je bio od 3.maja nakon navodnog krvničkog prebijanja Nataše Šavije, piše "Republika".

Podsetimo, starleta Nataša Šavija stigla je u Osnovno tužilaštvo u Rumi u kom je saslušana kao oštećena u istrazi koja se vodi protiv Stefana Karića,  o čemu smo PISALI DETALJNIJE OVDE.

Sada se oglasio i advokat Karića, te potvrdio navode medija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je Karić napustio pritvor.

Ovom prilikom je advokat otkrio i šta sledi u slučaju Nataše Šavije protiv Stefana:

- Tačno je da je pušten, čeka se tužilaštvo, videće se da li će prikupiti nove dokaze vezane za slučaj, u zavisnosti od toga će se znati šta dalje i kako će se sve razvijati - rekao je Stefanov advokat.

Podsetimo, Nataša Šavija danas je rekla pošto je izašla iz tužilaštva, da je Stefanu zasmetao njen duboki šlic na haljini, i nikakvog konflikta od ranije nije bilo između njih dvoje

- Karić je za doživotnu. Nije me ubio odmah, a realno je mogao da me ubije. Nemam reči. Ako ne bude optužen, ja ću ovim da se bavim doživotno. Da neko tako nešto uradi, da mi ovako slomi jagodičnu kost - rekla je Nataša, koja je upitala ko je to Stefan Karić da njoj presudi.

- Ako sam loš čovek, meni će Bog da presudi - dodala je Šavija.

Šavije je dodala da je Osman Karić, otac Stefana Karića, nije zvao nijednom, i veoma loše reaguje na njegove izjave u medijima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.