ČEKA SE SAOPŠTENJE PRODUKCIJE! Zadrugari IZGLASALI Kristijana Golubovića da NAPUSTI Belu kuću, a RAZLOG...

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2020, 16:33

ČEKA SE SAOPŠTENJE PRODUKCIJE! Zadrugari IZGLASALI Kristijana Golubovića da NAPUSTI Belu kuću, a RAZLOG...

"Većina vas nije pokazala svoje mišljenje..."

Danas, kako nije bilo izbacivanja ni emisija, tri dana tokom Dana žalosti, zadrugari su mahom glasali za Kristijana Goubovića, za vođu.

Tom prilikom on bi pokupio svoje stvari u Beloj kući i preselio se u "Hotel" Zaduga, gde bi boravio sa omiljenom osbom, koju će večeras izabrati kao i potrčke.

- Ja sam jutros razmišljala. Glasaću za Kristijana... Malo ću se i ja uvući Kristijanu iako znam da će mi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dati najmanji budžet, jer je on rekao da nema lepo mišljenje o meni, ali ne brini, imam ja 20.000 u šteku - rekla je Miljana.

- Ja ću ovaj put biti šlihtara jer me tako i zovu. Ja isto glasam za Kristijana. Nek mi da mali budžet, pa šta bude. Većina vas nije pokazala svoje mišljenje - rekao je Toma.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Pogledajte rezultate

Pogledajte rezultate

Pogledajte rezultate

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.