ČEKA SE ODLUKA PRODUKCIJE! ZVEZDAN I ANA NAPRAVILI OZBILJAN PREKRŠAJ! Kamera uhvatila svaki momenat! Kako će ovo opravdati?

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023, 09:20

ČEKA SE ODLUKA PRODUKCIJE! ZVEZDAN I ANA NAPRAVILI OZBILJAN PREKRŠAJ! Kamera uhvatila svaki momenat! Kako će ovo opravdati?

Kazna u najavi!

Tokom prethodne noći nakon emisije "Pitanja gledalaca", dok se većina zadrugara spremala za spavanje, Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić ponovili su prekršaj koji je već jednom izazvao bunu gledalaca.

Naime, produkcija je već ugasila svetlo u spavaćoj sobi, a Zvezdan je došao kod Ane na krevet.

Njih dvoje su po ko zna koji put skinuli bubice i razgovarali tako da ih niko ne čuje.

Snimak koji se širi brzinom svetlosti na društvenim mrežama izazvao je lavinu komentara, a da li će ovo dvoje biti kažnjeni, ostaje da sačekamo odluku produkcije.

Detaljnije pogledajte klikom na OVAJ link.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.