ČEKA ME SEDAM DEVOJAKA U VENČANICAMA! Emir Đulović otkrio koja pevačica mu je omiljena za saradnju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2023, 20:19

"ČEKA ME SEDAM DEVOJAKA U VENČANICAMA!" Emir Đulović otkrio koja pevačica mu je omiljena za saradnju (VIDEO)

Ekipa portala SrbijaDanas donosi Vam izveštaj sa snimanja spota.

Popularni mladi pevač Emir Đulović danas je ekranizovao svoju novu pesmu "Ambis".

U spotu će se pojaviti i Milena Kačavenda, a snimanju prisustvovala je i ekipa portala SrbijaDanas.

Emir Đulović je u intervjuu otkrio kako je došlo do ovog neočekivanog spoja i saradnje sa Kačavendom.

- Za to je najviše zadužen moj PR tim. Zadovoljstvo mi je i drago mi je, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kuma će da izdominira! Ako iko napravi od ove pesme hit, to će upravo kuma - rekao je Emir.

Mladi pevač otkrio je i kakva je radnja spota.

- Biće sedam devojaka u sedam venčanicama. Mislim da neće Milena biti u venčanici, već verovatno u ulozi majke. Videćemo šta se dešava. Želim joj svu sreću ovog sveta - rekao je Đulović.

Kako je Milena najavila i da planira da postane pevačica, pitali smo ga koji bi joj savet dao za buduću muzičku karijeru.

- Milena je ovih dana superstar! Ne bi bilo loše, ako ima osećaj za muziku dobro bi bilo da nešto snimi, zašto da ne - zaključio je Emir.

Kako je Emir snimao duete sa brojnim koleginicama (Radom Manojlović, Andreanom Čekić, Slađom Alegro i Aleksandrom Bursać) pitali smo ga sa kojom od njih je najradije sarađivao.

- Svaka saradnja imala je dobru priču, imali smo dobru energiju. Za svaki duet koji sam snimio vlada dobra energija. Posebno za zadnji duet sa Slađom, snimili smo vrhunski duet. Dve pesme su mi bile u trendingu, na prvom i trećem mestu. Zaista mi je drago da smo snimili takvu pesmu, baš smo se potrudili da bude umilno za oko i za uho - rekao je pevač.

Ceo intervju pogledajte u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.