ČEKA GA ISTA SUDBINA KAO S MAJOM MARINKOVIĆ: Janjušu i Aneli ne prognoziraju svetlu budućnost

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2023, 11:51

ČEKA GA ISTA SUDBINA KAO S MAJOM MARINKOVIĆ: Janjušu i Aneli ne prognoziraju svetlu budućnost

Ponovljen scenario?

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić prisniji su nego ikad, a odlazak na Rajsko ostrvo je dodatno uskomešalo strasti ovo dvoje učesnika "Elite"

Oni su redovno na meti osuda svojih cimera, a sada je i Miljana Kulić dala svoj sud.

- Kako tebi izgledaju Aneli i Janjuš? - pitao je Darko

- Mislim da se Janjuš zaljubio, kao na početku sa Majom se ponaša i ide po imanju i gleda da li ga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prate kamere i traži Aneli. Biće on sa Aneli sigurno, ona je poludela za njim, ali joj ja budućnost sa Janjušem ne vidim. Ide sa kuku na lele. Najviše mi je žao Krune, kako će opet da joj objasni scenario sa Aneli koji je već bio sa Majom. Biće isto kao sa Majom, možda i gore - rekla je Miljana.

Da li će se Miljanije prognoze obistiniti i šta će biti s Aneli i Janjušem ostaje da ispratimo.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.