ČEDA ČVORAK ULOVIO SOMA

Izvor: Kurir, 26.Jun.2011, 08:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČEDA ČVORAK ULOVIO SOMA

Pecaroš! Čeda Čvorak ulovio je ribu, ali mušku, i to soma teškog sedam kilograma. Ne, ovo nije ribolovačka priča, nego živa istina potkrepljena i fotografijom, na kojoj se vidi Čeda kako drži soma koji je gotovo iste veličine kao i on:

Pecaroš!

Čeda Čvorak ulovio je ribu, ali mušku, i to soma teškog sedam kilograma. Ne, ovo nije ribolovačka priča, nego živa istina potkrepljena i fotografijom, na kojoj se vidi Čeda kako drži soma koji je gotovo iste >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << veličine kao i on:

- Soma sam upecao na Dunavu, u Krčedinu. Pecam otkad znam za sebe, i ovo nije prvi put da sam upecao ovako veliku ribu. I ranije je bilo velikih komada, ali ove godine je prvi put da sam upecao soma - pohvalio nam se Čeda.

Mi mu od sveg srca čestitamo, uz želju da mu se sledeći put omakne i neka ženska riba!

(Z. R.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.