CECO, ZAŠTO KRIJEŠ...? Luna pred ulazak u Zadrugu PROGOVORILA o Ražnatovićima i ŠOKIRALA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Sep.2018, 08:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"CECO, ZAŠTO KRIJEŠ...?" Luna pred ulazak u Zadrugu PROGOVORILA o Ražnatovićima i ŠOKIRALA!

Trešće se Dedinje!

Prošla sezona za nju je bila pravi pakao, koštala ju je mnogo suza i živaca, bilo je tu i neprospavanih noći, a izgubila je i svoju veliku ljubav, Slobodana Radanovića. Pored svega toga, uvrede i prozivke na račun Lune Đogani ne prestaju, a etiketa ljubavnice i kradljivice muževa ne skida se sa nje. Iako je prošla pravu golgotu, Luna je prelomila i ponovo ulazi u "Zadrugu", u drugi deo, iako je mama Anabela nije podržala.

A post shared by >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Luna Djo (@luna_djogani) on Aug 30, 2018 at 12:05pm PDT

Za "Alo!" je otkrila šta je pravi motiv ponovnog ulaska na imanje koje joj je uništilo život, a pre toga se osvrnula na izjavu koju je Svetlana Ceca Ražnatović dala za magazin VIP da njen sin Veljko nikada nije bio u vezi sa Lunom.

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Jun 18, 2018 at 5:16pm PDT

- Ceca je žena koju ću ja uvek poštovati, hvala joj na lepim rečima, samo mi nije jasno što je rekla da nisam bila sa Veljkom (poznato je da Luna ne krije svoje veze, pa čak i ako je sa oženjenim). Mene je najviše povredilo što me je Anastasija zamenila dečkom, dozvolila je da nas muškarac odvoji - rekla je Luna, a na konstataciju da se spekulisalo da je bila u šemi sa momkom Cecine ćerke ona kaže:

- Ma ja sam bila sa svakim dečkom svoje drugarice. (smeh) To je laž, ali sada svima želim samo sreću.

Pogledajte rezultate

Luna je takođe otkrila i da joj se, uprkos svemu, Anastasijina prva pesma i te kako dopada.

- Podržala sam Anastasiju i uvek ću je podržati. Meni se stvarno pesma svidela i to je sve. Nismo se čule i verovatno nećemo, ali ja njoj želim svu sreću i da napravi još mnogo hitova - iskrena je Luna.

TEK SAD OTKRILA: Luni se na kraju "Zadruge 1" dogodilo nešto UŽASNO! Ovo na TV-u NISTE VIDELI (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.