CECINA NESUĐENA SNAJKA! Voda, gole grudi... Muškarci POLUDELI kad su videli Mašu u OVOM izdanju! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2020, 21:16

CECINA NESUĐENA SNAJKA! Voda, gole grudi... Muškarci POLUDELI kad su videli Mašu u OVOM izdanju! (FOTO)

Povratak na društvene mreže.

 Nakon višemesečne pauze na društvenim mrežama, bivša devojka Veljka Ražnatovića, Maša Terzić vratila se kako se mnogima čini, lepša i zgodnija nego ikad.

 Naime, ona je proteklih dana postavila nekoliko fotografija na svom profilu na Instagramu, a danas je oduševila sve prizorom iz bazena gde su njene bujne grudi u prvom planu.

🧜🏾‍♀️

A post shared by Masa Terzic (@mashaterzic) on May 30, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2020 at 8:13am PDT

Da podsetimo, oMaši se nedavno, jako puno pisalo... tačnije, na sam dan Veljkove i Bogdanine svadbe, kada su se pratioci na društvenim mrežama šalili šta bi bilo kada bi Maši dali da nosi Cecinu venčanicu.

- Ubijte me ako Maša ne bi zapalila i njih i venčanicu. I pucala u Veljka, umesto on u jabuku - pisalo je u jednom smešnom tvitu, na koji je navodno tad Zvezdanova kćerka odgovorila: - Što je zapravo i jedan od glavnih razloga raskida.

Na ovom testu inteligencije je PALO 90% ljudi, a rešili su ga PREDŠKOLCI! Možete li i vi? (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.