CECINA KUMA na istom mestu sa Karleušom: RATOVALE su pred kamerama, a svi se pitaju KAKO je protekao susret

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2022, 18:37

CECINA KUMA na istom mestu sa Karleušom: RATOVALE su pred kamerama, a svi se pitaju KAKO je protekao susret

Nikad malo drame na srpskoj estradi...

Jelena Karleuša već danima se sprema za dugoočekivani koncert u Dubaiju.

Popularna pevačica napustila je Srbiju sa kćerkama Nikom i Atinom, a sudeći po objavama sa društvene mreže Instagram sve je spremno za nezaboravni nastup. Međutim, veče pre Jelene u istom gradu nastupala je njena koleginica i članica žirija "Zvezda Granda".

Violeta Viki Miljković svojim hitovima digla je atmosferu do usijanja, a o utiscima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << publike svedoče snimci koji su osvanuli na Instagramu.

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Međutim, ostalo je nepoznato da li se JK susrela sa Cecinom kumom u Dubaiju i da li je njihovo viđenje proteklo energično, kao što smo navikli pred kamerama u poznatom muzičkom takmičenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.