CECIN DEČKO BEZ MAJICE! Golišav i mokar, MIŠIĆI kao NACRTANI - devojke, pašće vam VILICA od prizora!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2021, 21:49

CECIN DEČKO BEZ MAJICE! Golišav i mokar, MIŠIĆI kao NACRTANI - devojke, pašće vam VILICA od prizora!

Svaka bi ga poželela?!

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović već mesecima uživa u ljubavi sa novim, osam godina mlađim dečkom, Bogdanom Srejovićem.

Bogdan se bavi ugostiteljstvom, a poreklom je iz Beograda i mnogi ga znaju kao "gradsku facu".

Pre veze sa pevačicom, bio je u braku sa sadašnjom devojkom Saše Kovačevića, sa kojom ima ćerkicu Iskru.

Iskra je najvećim delom na njegovim fotografijama na Instagramu, a nekada "počasti" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pratioce pa podeli i selfi na kom je bez društva.

Malo smo skrolovali po profilu mladog Bogdana i naišli na zanimljive fotografije, na kojima je golišav i mokar, gde uživa na bazenu.

Srejović je često boravio na jednom splavu u Beogradu, odakle je delio vruće fotke, a kako izgleda bez majice, samo u kupaćem, pogledajte u galeriji iznad.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.